accountant-traits1140x550 accountant1140x550 accountant1_1140x550 accountant5_1140x550 slide_1140x550

Profizmus

Naprakészség

Fejlődés

Emberközpontúság

Álláslehetőség

 boltvezeto konyvelo

Könyvelési és adózási tapasztalattal rendelkező, új lehetőségeit kereső, talpraesett munkatársunkat keressük

Senior könyvelő

munkakörbe.

Ha Ön is törekszik rá, hogy tudását naprakészen tartva, mindenkori ügyfeleit maximális körültekintéssel szolgálja ki, motiválja Önt, ha lehetőséget adnak rá, hogy szakmailag előre lépjen, számítanak Önre és szeretne valóban családias légkörben, színvonalas környezetben dolgozva kiteljesedni, ismerjen meg minket.

Bővebb információ

logo

Könyvelőirodánk létrehozásával célunk kis és középvállalkozások segítése komplex szolgáltatás keretein belül pénzügyi és adózási területen. Stratégiánk a személyre szabott és az egyéni igényekhez leginkább illeszkedő szolgáltatások nyújtása, mely elhivatottságra és elkötelezettségre épül. Célunk a cégvezetők számára optimális és hatékony együttműködés kialakítása, amellyel vállalkozásának sikerét segítjük. Szolgáltatásaink egymásra épülő és egymástól független elemekből áll. Elkötelezettek vagyunk, a tisztességes üzleti szemlélet mellett megbízhatóan végezzük el a ránk bízott feladatokat, teljes körű felelősséget vállalunk professzionális szolgáltatásainkra.

Több mint hét év szakmai tapasztalat áll mögöttünk speciális látásmódot és értéket képviselünk. Kiemelkedően nagy hangsúlyt fektetünk a szakmai továbbképzésekre, továbbá munkánkat könyvvizsgálók, jogászok és pénzügyi szakemberek segítik a hatékonyabb eredmény elérése érdekében.
A velünk kialakított kapcsolat a bizalmon alapul, ezért kiemelten fontos számunkra a diszkréció és titoktartás. Állandó cégképviseletet biztosítunk ügyfeleink részére adóhatósági ellenőrzések során, és egyéb más esetekben. Cégünk az üzleti kihívásokat komplexen és ügyfél centrikusan több dimenziós gondolkodásmóddal segíti.

Az általunk használt szoftverek: RLB, Kulcs-Soft, Tensoft, Flexium, Quick Book Accounting Software, Quality Soft Diamond + számos számlázó szoftver, dokumentumkezelő és egyedileg gyártott saját fejlesztésű programok

image1

Könyvelés

View more
image2

Munkaügy

View more
image2

Pénzügyek

View more
image4

Tanácsadás

View more

Sokan sokféleképpen vélekednek a könyvelésről és a könyvelői tevékenységről. A legtöbben azt gondolják, hogy a pénzügyi és számviteli feladatok kimerülnek abban, hogy a bevételeket és a kiadásokat megfelelően adminisztrálja az erre dedikált munkatárs... aki "természetesen" azonnal tud válaszolni minden adózással kapcsolatos kérdésre és a jogi szabályozással is tisztában van. Bárcsak így lenne...

A jó könyvelő folyamatosan képzi magát, segítséget kér olyan kollégáktól, akik akár az adózásban, akár a jogi kérdésekkel nála nagyobb szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezik, illetve egy-egy speciális tevékenységet vagy folyamatot érintő kérdésben is konzultálni tud a kompetens személyekkel.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi szakértelemünkkel, naprakészségünkkel, folyamatos (szakmai) fejlődésünkkel és kapcsolatrendszerünkkel képesek vagyunk gyorsan megtalálni ügyfeleink számára a legjobb pénzügyi, könyvelési, számviteli megoldást.

Elérhetőségeink

Elérhetőségeinken hétköznapokon 07-14h között felkészülten várjuk a kérdéseket, kéréseket, véleményeket:

Email: info@ecomentor.hu
Website: www.konyveles-online.hu

 

Adótanácsadó, cégvezető: (70)381-81-41
Központi telefonszámunk: (20)266-96-81
HR-Munkaügy: (30)194-27-34
Könyvelő: (70)381-06-43
Könyvelő: (30)194-27-37

 

Térkép

H-1095 Budapest, Soroksári út 3/A